CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, October 13, 2010

Salam perkenalan....

Aku baru create blog ni tu pun sebab aku boring sangat2222 dok kat umah ni. Aku d beri MC 2 minggu kerana chicken pox. huhu....sakit giler. Aku bekerja di sektor awam dengan pelbagai kerenah n arahan dari semasa ke semasa yang perlu kami turuti. Selalu gak kalu free aku bukak blog n baca kisah2 mereka sampai aku pernah trfikir bile la aku dpt create blog sendiri. Bkn utk org lain tp untuk kepuasan diri sendiri. Akhirnyer trcapai gak apa yg aku impi kan selama ni. Sumernye brgantung pada" MASA". Bukan aku x brsyukur dgn masa yg di berikan oleh Allah tapi sbg manusia biase ada saje prkara yg tak kita jangka brlaku dan brlalu tanpa kita sedari. Mungkin ada hikmah di sebalik kesakitan yg ku alami nie. Aku dpt berehat panjang dan melakukan apa yang aku tertinggal selama ni iaitu menghabiskan masa yang ada dengan mengeratkan lagi hubungan kami sekeluarga. Apa-apa pun aku tetap berdoa supaya aku sembuh dengan cepat dan dapat menjalankan tanggungjawab yang telah di amanahkan kepadaku. Sebelum aku lupa, aku nk ucapkan salam perkenalan utk pembaca blog ku.

0 comments: